HALLOWEEN I MÅLØV

Læs mere og download materiale om arrangementet i 2017 her under.

Har du lyst til at klæde dig ud? Så husk at du kan blive sminket rigtig uhyg­geligt i Kulturhuset fredag fra kl. 14.00.

 

Der vil igen i år være mulighed for enten ansigtssminkning eller sårsminkning ved den professionelle sminkør Anders Lerche fra FX Tailor. Desuden sminker også Kirk.

 

Gratis billetter til sminkning udleveres i Kulturhuset fra torsdag den 26.10. kl. 14.00.

Vi har afskaffet det "lille" billet-armbånd, som man de seneste år har kunnet købe og som kun gav adgang til Naturparken.

I 2017 er der kun én slags armbånd, og det giver adgang til alt: både Naturparken, Skolen og – som noget nyt – Skolegården.

 

Prisen er den samme som tidligere, men da armbåndene dækker et større område, vil der også være flere billetter til salg. Armbåndene koster 40 kr. og kan købes i Kulturhus Måløvs betjente åbningstid fra mandag d. 9. oktober.

 

Vi har i år besluttet at bakke op om Ballerup Kommunes indsamling til UNICEF og "uddannelse til alle". Derfor vil 5 kr. af billetprisen gå til UNICEF.

 

Kun i tilfælde af overskydende billetter vil disse blive solgt på selve halloween aften (d. 27.10.2017) for 50 kr. ved Naturparken. Betaling her kan ske kontant / Mobile Pay.

 

Ved Nåleøjet udlejes også petroleums­lamper på lange stokke – og diodelygter på nogle kortere mere børnevenlige stokke. Priserne er hhv. 40 og 20 kr. og man får halvdelen af lejen retur, når lamperne/lygterne afleveres igen. Husk at gøre det – enten ved Kastanjetræet på Kratvej over for indgangen til Naturparken eller i skolegården for enden af optogsruten.

 

Klik på billedet herover for at downloade pdf af folderen.

 

Klik herunder for pdf'er med kortene over Ruten og Skolen.